Bad, bad, bad...

Åh vad skönt, sommaren har kommit tillbaka! Jag hade nästan börjat tro att hösten hade kommit men tack och lov var det fel. Det har varit riktigt varmt och skönt och vi har tillbringat de sista tre dagarna på stranden. 



I onsdags träffade vid en kompis och hennes son. Det blev några mysiga timmar med, inte så mycket bad utan mestadels bus på stranden och manetletande. 
Bortsett från det har vi bara varit på vår ”vanliga” strand och haft det skönt. Det har varit bad, lek i sanden och mera bad. 


Fast man kan ju inte ligga i blöt hela tiden. Speciellt som det varit lite svalt i vattnet, till och med för den mindre av oss. Men det finns ju annat man kan göra, som att ligga på filten och mysa. Äta frukt eller ta en god glass. 


Igår spelade vi till och med lite minigolf. Det är väldigt sällan vi gör det då tålamodet hos den mindre av oss inte är så bra ännu. Framför allt när det är något som hon inte är så bra på. Det är roligt i början men sedan avtar det. Vi brydde oss inte så mycket om det där med att räkna slag och vi tog oss runt hela rundan.


Efter en stund på land känns det mer okej att hoppa ner i det svala blå igen innan det till slut varit dags att åka hem. Och ja, så har vi tillbringat de sista dagarna. Bada, mysa, bada, softa, bada, busa, bada... Helt okej om man säger så. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar