En helg i långsamt tempo


De senaste veckorna har det varit mycket. Det har varit magsjuka, halsfluss, tjafs, läkarbesök, mycket att fixa och även en del annat. Det har varit intensiva men härliga helger. Helger med barngympa, skridskoåkning, pulkaåkning och simskola. Det har varit 60 års kalas för finaste Mamma med hela underbara familjen. 

Så efter allt det där har vi nu haft en helg som varit precis tvärtom. Vi har inte gjort många knop alls om jag ska vara ärlig. 
Vi inledde visserligen med en mysdag med Mamma/Mormor. Vi har alltid tjejdag varannan torsdag vilket vi alla tre uppskattar. Och så blev det sagostund på bibblan i fredags. Men sen, sen blev det inte mycket mer. Och helt ärligt tror jag att vi behövde det båda två. 

Det har varit dagar då vi legat och dragit oss i sängen. Dagar då vi gått omkring i morgonrock eller pyjamas halva dagen. Ja Luna tycker jag varit lite tråkig som sagt åt henne att klä på sig innan lunch (sena sådana). Det har varit lättfixad men ändå god mat. Det har varit drömmar inför en kommande semester och det har varit mys. Såklart!

Så med den här helgen i bagaget känns det lite bättre. Lite mer som att vi ska ta oss igenom den kommande veckan. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar