En eftermiddag med hopp i benen


Idag bjuder jag på ett inlägg med kanske en hel del suddiga bilder. Mobilbilder tagna som snabbast mit i en massa bus. Vi har nämligen tillbringat eftermiddagen på Busfabriken tillsammans med Mormor. Ibland måste ju även den minsta av oss få bestämma vad vi ska göra när vi har tjejdejt. Och visst är det underbart att ha en dag då man struntar i allt det där man borde göra. 


Så idag har vi alltså busat, i massor. Luna hade hur kul som helst och jag och Mormor hade nog nästan precis lika kul. Vi har båda barnasinnet kvar. Sen är det ju klart bättre när man kan gå på lekland en helt vanlig vardagseftermiddag då det inte är lika överfullt. Vi ägnade oss alltså åt klätterställningar, rutschkanor, balansbanor och pulkabackar. 




Vi "badade" i bollhav och hade bollkrig. 



Luna kramades med elefanten och svalkade sig med slush. Man blir ju faktiskt både trött och väldigt varm när man springer runt och leker i ett gammalt växthus. 


Och så hoppade vi studsmatta. Hur mycket som helst! Luna älskar studsmattor och kan hoppa i en mindre evighet. Nu börjar hon dessutom få så pass kontroll på kroppen att hon inte bara kan hoppa rakt upp och ner utan även kan prova sig på splithopp och lite sånt. Det är så himla roligt att se hur hon utvecklas hela tiden. Till skillnad från en själv.


Men sen är det som det är, allt roligt har ett slut. Fast efter en lång dag kan det faktiskt vara ganska skönt att åka hem och ha lite kvällsmys innan sömnen nockar en. Glada men med trötta ben.

1 kommentar: