Ett par dagars Skärgårdsfest


För ett par veckor sedan var det Skärgårdsfest i stan. Det vill säga några dagar fyllda av olika aktiviteter runt om i stan, matmarknad, konserter mm. Ganska trevliga dagar tycker jag även om jag bara brukar vara på en del av det som arrangeras. Är för det mesta alltid kul när det händer något i stan. 




En av de saker som har återkommit de senaste åren under Skärgårdsfesten är den italienska byn. Ett område med massor av italienska godsaker. Nötter, choklad, ostar, skinka, oljor och annat gott. 



I år provade jag även på SUP, stå upp paddling. Har velat testa det ett tag men det har inte blivit av. Det var inte helt enkelt men roligt. Rätt vingligt ja, och inte blev det väl bättre av att det blåste en hel del. MEN. Jag plumsade inte i och jag ska absolut prova det igen. 


Sen var det ju det där med den där italienska chokladen. Den är sååå god! Däremot är det inte lätt att välja vilka godbitar man ska testa. Tur då att Axa är lika förtjust som jag i dessa godingar så man kan köpa ihop och sen dela på. 

Lite senare under helgen kom Mamma och Pappa ner. Vi strosade runt lite på stan, drack öl och så "tvingade" jag och Mamma ned Pappa på stan igen lagom till midnatt för att lyssna på Stiftelsen. Det var trevligt! För det hjälps inte, jag tycker det är roligare att ha sällskap när man går på konserter och liknande. 
Så skulle det nu vara någon som vill paddla SUP ihop... hojta...

1 kommentar: