Ett litet kvällsdopp



I måndags var dags att åter ställa väckarklockan på 05.00 och ta sig till jobbet. Hösten närmar sig med stormsteg. Luna såg dock fram emot att få börja förskolan igen, hon skulle ju börja på stora avdelningen vilket var spännande. Själv var jag långt ifrån lika pepp på att jobba igen. Jag hade hellre fortsatt att njuta av lata, lediga dagar. 
Men bara för att jobbet och vardagen börjar igen behöver ju inte det betyda att allt det härliga upphör per automatik om man nu inte vill det. I tisdags var det sista dagen innan pappavecka och då brukar jag gärna göra något lite mysig ihop med mitt troll då jag inte få krama henne på flera dagar sen. Så när nu vädret visade sig från sin bättre sida så stökade vi undan alla måsten lite fort och åkte iväg och tog ett kvällsbad efter middagen. 
Beroende på hur vinden ligger så har faktiskt havet börjat få en helt okej temperatur nu, tillslut. Det blev alltså en riktigt skön stund. Ja så länge vi var i vattnet vill säga och inte kände av vinden. Vi får väl se hur länge det går att njuta av kvällsbad i år, ifjol tog vi det sista i september. 
Däremot önskar jag att även jag hade kunnat åka hem i morgonrock. 

1 kommentar: