Ett besök bland clowner och trapetser...


För ganska exakt ett år sedan blev det ett väldigt oplanerat cirkusbesök. I lördags blev det ett planerat sådant. Tid och plats gjorde att vi inte gick på den här i stan utan åkte till Karlshamn istället och gjorde det till i princip en heldagsutflykt. 
Efter lite tips från vänner var planen lekpark, kastellet, eventuell glassdejt och så cirkus. Jag har aldrig varit ute på kastellet och jag tror Luna skulle gilla att springa runt där men av olika anledningar blev det ingen tur dit. Så slutresultatet blev mycket lekpar, glassdejt och cirkus. Kastellet får vi ta en annan dag. 


Slutmålet var alltså cirkus. Cirkus Brazil Jack. Och Luna såg verkligen fram emot det. 




Till en början var Luna lite tafatt, ni vet hur det kan vara när man är sååå förväntansfull, men snart var hon i full fart. I fjol vet jag att hon tyckte clownerna var lite otäcka men i år hade de bättre clowner och framför allt hade de en del nummer där det från början var till synes seriösa nummer men där allt blev tokigt. Sånt gillar jag, och Luna. I år satt hon även och pekade och var engagerad på ett helt annat sätt vilket var roligt. Det blir ju lättare att hänga med ju större man blir. Så vi satt där och tittade fascinerat och mumsade popcorn medan regnet smattrade utanför.  
Och jag personligen tyckte nog bättre om året show då jag upplevde att det var en bättre blandning på numren. Det kändes som att tiden gick alldeles för fort och helt plötsligt var det slut. 
Bortsett från en stunds viss butterhet från den mindre av oss över att hon inte fick någon blinkande ljusstav så var vi väldigt glada och nöjda båda två när det var dags att vända hemåt igen. 

(Däremot blir mobilbilder tagna i mörker inte superbra, sorry.) 

1 kommentar: