En väska som äntligen är packad


Phu! Nu är äntligen väskan packad, till slut. Vi smiter iväg på några dagars äventyr imorgon och det kändes som att jag aldrig skulle få grejerna packade. Inte för att jag är ostrukturerad utan för att det har varit en sån där dag då det mesta varit lite upp och ner. En tjej som varit både trött ch övervänt på att få åka och som därför betett sig ungefär som min katt alltid gjorde förr. Följde efter vartenda steg jag tog och gjorde sitt bästa för att bli uppmärksammad. Ända skillnaden är nog att Luna inte lagt sig i/på väskan som Losan gjorde. Å andra sidan drog hon fram alla möjliga och omöjliga saker som hon skulle ha med sig. 
Och sen jag då. PMS-ig och lättretlig. Till slut gav jag helt enkelt upp och sköt upp packandet till efter läggning. Det blev liksom enklare så. Och svå slapp vi bli lika osams. 
Istället fick hon hoppa ner i badkaret med en hel bunke vattenmelon på kanten och allt kändes genast bättre. 

Och nu till slut är alltså så gott som allting klart. Alltså vissa saker går ju inte att packa helt klart i förväg. Som necessären. 



Men allt står i hallen och väntar på avfärd. Och trots att klockan passerat läggdags för länge sen så känns det bra nu. 


Till och med mina alltid lika nödvändiga kom-ihåg-lappar har jag fått upp. Det ända som inte är helt klart är vagnens vara eller inte vara de kommande dagarna. Fast det får jag bestämma imorgon, eller tja, om några timmar. Nu måste jag sova! 

1 kommentar:

  1. Det ordnar sig alltid🎶🎶 om man tar som det kommer 🎶🎶. Man ska aldrig sörja....,,,🎶😂

    SvaraRadera