En slottsruin i regnväder


Söndag idag och vi kände för någon form av utflykt. Efter lite funderande gav jag förslag om en upptäcksfärd i skogen eller besök i slottsruinen i Lyckeby. Luna valde till slut det sistnämnda trots att hon varken visste riktigt vad en slottsruin är eller hur man säger det ordentligt. 
Men den lilla damen i fråga var i stort behov av en tupplur innan vi åkte och efter den hade det börjat regna. Att åka iväg och klättra runt i en slottsruin samt ha picknick är kanske inte det roligaste i regn men Luna ville åka så vi gjorde det trots allt. 






Hon tyckte det var kul att springa runt där och försöka klättra på väggarna men det var halt och snart började vi bli blöta och kalla. Jag hade missat att det skulle bli regn i helgen och därför lämnat regnkläderna på förskolan. 
Hur som helst var vi rätt överens om att åka hem och ta den där fikan hemma istället och att komma tillbaka nån dag när det är mindre blött ute.


Så sagt och gjort. Vi åkte hem. Vi bytte om och kröp upp i soffan med varm choklad, bullar, film och filt och hade det rätt mysigt. Det är inte så ofta som Luna har lust/tid att sitta och mysa så länge men idag hade hon det. 
Ibland har det sina fördelar att vara ute i blötväder. 

1 kommentar:

  1. Jättefina bilder & hur mysigt som helst att ha picknick under filten i soffan istället för ute på filten 👍😍

    SvaraRadera