Det har visst gått och blivit nytt år. Ett alldeles färskt och oskrivet 2015 har tagit sin början. Och som ni vet försiggårs alltid ett nytt år av en nyårsafton.
En festlig kväll med god mat och trevligt sällskap och massor av skratt. En kväll då man gärna blickar tillbaka på året som varit och funderar över året som skall ta sin början.
Jag tror de flesta av er vet att mitt 2014 varit alldeles underbart tack vare Liten. Men det har också varit ett tufft år med bland annat Litens operation och allt efterföljande men också på grund av sjukdom och förlust av älskade som inte längre finns bland oss.
Men nu är det som sagt nytt år. Ett år som även det kommer innehålla glädje och sorg. Förhoppningsvis mest av det första. Självklart har jag en del förhoppningar inför det kommande året men det tror jag vi tar vid ett senare tillfälle.
Det inleddes då i alla fall med en väldigt trevlig kväll! Och som sig bör bjöd jag mina gäster för kvällen på 3-rätters...
Med smördegs"hus" fyllda med räk- och romröra till förrätt.
Triangiloni med karljohanssvamp och tryffel, fräst portabellasvamp och rödlök, permesangrädde, stekt kyckling och ruccola till huvudrätt.
Och så avslutningsvis vit chokladmousse med hallon och passionsfrukt till efterrätt.
Så kunde vi, lite senare, väldigt mätta och glada skåla in det nya året.
En riktigt god fortsättning till er alla och hoppas erat 2015 har mycket fantastiskt att bjuda på!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar